İnna Şarkıları Dinle

30 Mayıs 2012 Çarşamba0 yorum

Tags: inna, inna 2012, inna 2012 şarkıları dinle, inna 2012 bütün şarkıları dinle, inna mp3, inna mp3 dinle, inna 2012 mp3 dinle, inna  mp3leri dinle, inna bütün şarkıları, inna bütün şarkıları dinle, inna tüm şarkıları, inna full albümü dinle, inna full albüm, inna yabancı şarkıları dinle, yabancı şarkı dinle, mp3 dinle
  Elena Alexandra Apostoleanu ya da bilinen adıyla Inna  Rumen dans ve house müziği şarkıcısıdır. Sahneye ilk kez 2008 yılında Hot albümü ile çıkmıştır. Hot albümü ile Romanya, Moldova, Bulgaristan, Polonya, İspanya, Rusya, Macaristan ve Yunanistan müzik listelerinde uzun süre bir numarada bulundu.
İkinci single'ını Love albümünde çıkardı. Single Romanya müzik listelerinde 16 numaraya yükseldi. Polonya Eska Ödülleri'nde en iyi şarkıcı ve en iyi single ödüllerine aday gösterildi. Daha sonra Inna "Deja Vu" teklisini piyasaya sürdü. Deja Vu; Romanya, Moldova, Bulgaristan, Rusya ve Macaristan'da hit oldu.










Mp3lerin Açılması için Lütfen 30 sn Bekleyiniz..

Share this article :

Yorum Gönder

Yorum Yapabilmek İçin Aşağıdaki Yorumlama Biçiminden ''Adı/URL'' ya da ''Anonim'' Seçeneklerinden Birini Seçebilirsiniz.

 
Support : Şarkı Dinle | Türkü Dinle | İlahi Dinle Copyright © 2011. Müzik Dinle, Klip izle, Mp3 İndir, Şarkı Sözleri - Mp3Depod.Blogspot.Com
Template Created by Türkü Dinle Published by İlahi Dinle
Proudly powered by Online Şarkı Dinle